TOIMITUSEHDOT

Maksutavat

Paytrail maksuehdot

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Voit lukea maksuehdot Paytrailin sivulta, osoitteesta www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

 

Toimitusehdot

Asiakkaalla on oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä tilauksesta. Tuotetta palauttaessa, ota yhteyttä info@fysio2000.fi lisäohjeiden saamiseksi. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona).

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postin sekä Matkahuollon palveluita. Tilauksen voi myös noutaa kivijalkakaupastamme ilman postituskuluja.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan kuljetukseen tilauspäivänä tai seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Toimituskulut

Tilauksiin lisäämme postituskulut Postin tai Matkahuollon laskutuksen mukaan.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. 

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautus on tehtävä viipymättä.

Mikäli tuote palautetaan myöhään tai mikäli maksutavasta aiheutuu muita kuluja (mm. viivästymiskorko), ei Urheiluteippi.fi vastaa näistä kuluista vaan palauttaa asiakkaalle ainoastaan tuotteen ostohinnan. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona).

Urheiluteippi.fi ei myöskään vastaa mahdollisten muiden osamaksuista johtuvien maksujen kuluista.

Palautukset

Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus. Emme lunasta postiennakko-, postipaketti- tai matkahuollon palautuksia.

Palautus

Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ehdottomasti ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa tilaus sähköpostitse: info@urheiluteippi.fi

Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja.

Urheiluteippi.fi / Fysio 2000
Välkkilänkatu 7
60120 SEINÄJOKI
Y-tunnus 2818036-5