Urheiluteippi.fi

Urheiluteippi.fi

Urheiluteippi.fi

Yritys on perustettu vuonna 2007 palvelemaan urheilijoita ja aktiiviharrastajia huoltotuotteiden osalta.  Hankimme kaikki tuotteet suoraan valmistajilta, jolloin välikäsien määrä pysyy minimissä ja asiakashinta kohtuullisena. Valikoimissamme olevia tuotteita valmistetaan Suomessa, Kiinassa ja Saksassa.

Urheiluteippi.fi tuotteet ovat olleet jo usean vuoden ajan laajalti käytössä niiden hyvän hinta/laatusuhteen sekä nopean toimituksen vuoksi. Käyttäjäkunta onkin kasvanut vuosittain. Käyttäjiä löytyy terveydenhuollon ammattikunnasta alasarjojen harrastajista aina maajoukkuetasolle asti.

Toimitukset lähtevät pääasiassa asiakkaalle 24 h tunnin sisällä tilauksesta (arkipäivisin)!

 

FYSIO 2000 Oy

FYSIO 2000 osti Urheiluteippi.fi:n toiminnan syksyllä 2017. Urheiluteippi.fi:n toiminta jatkuu samanlaisena kuin aiemminkin – nyt vain osana uutta yritystä!

FYSIO 2000 on Etelä-Pohjanmaalla Ilmajoella perustettu perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita, kuten fysio- ja toimintaterapiaa, kuntosalipalveluita ja Personal Trainingia. Pohjanmaan toimipisteet sijaitsevat Ilmajoella, Seinäjoella (Keskusta & Sorsanpesä), Lapualla, Vaasassa ja Kurikassa. Vuonna 2018 FYSIO 2000 laajensi myös maakuntarajojen ulkopuolelle, kun se avasi toimipisteet Tampereelle, Helsinkiin ja Vantaalle.

FYSIO 2000 missio on lisätä terveyttä ja aktiivisuutta, työ- ja toimintakykyä asiakkaiden elämään. Yrityksen strategia perustuu laadukkaaseen palveluun, moniammatillisen työotteen tuomaan kilpailuetuun sekä nykyaikaiseen tapaan yhdistää kaksi toisiansa tukevaa yrityksen ydintoimialaa: kuntosalin ja fysioterapian. Yrityksen toiminnan perusta on monipuolisuudessa; isotkaan kansalliset muutokset toimialalla eivät ole uhkana kannattavuudelle.

Miksi ostaa meiltä?

  • EDULLINEN, NOPEA, LUOTTETTAVA JA LAADUKAS
  • 100% tuotteistamme on omassa varastossamme
  • Postitamme tuotteesi 24 h sisällä tilauksesta (arkipäivisin)
  • Meillä on pitkä kokemus urheiluteipistä ja myymme vain laatutuotteita
  • Olemme 100% suomalainen yritys ja maksamme kaikki veromme Suomeen
  • Meidän kanssamme voit asioida huolettomasti. Saat nopeasti vastaukset mahdollisiin kysymyksiisi asiakaspalvelustamme!
  • Hankimme kaikki tuotteemme suoraan valmistajilta, joten ne ovat taatusti edullisia ilman välikäsiä
  • Tuotteemme ovat CE-hyväksyttyjä
  • Muista SEURASOPIMUS! Kysy lisää: info@urheiluteippi.fi